Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Hoveniersdag

Bezoek Tuinvisie Utrecht op donderdag 29 februari voor het jaarlijks terugkerende evenement: de Hoveniersdag - aftrap tuinseizoen 2024! 

Tijdens de Hoveniersdag vertellen we je alles over het nieuwe jaar, het nieuwe assortiment van Tuinvisie. Ontdek alle trends, kleuren én ben aanwezig tijdens de Hovenier van het Jaar uitreiking!

Programma van de Hoveniersdag


Welkom vanaf vanaf 15:00 uur

Vanaf 15:00 uur ben jij als hovenier welkom bij onze Tuinvisie vestiging in Utrecht. Onder het genot van een kop koffie en iets lekkers nemen onze accountmanagers je mee langs de noviteiten en trends voor 2024. 

En dat niet alleen, naast onze eigen collega's, komen er ook nog eens vertegenwoordigers van maar liefst 8 leveranciers om presentaties te geven! Zo komt er iemand van moederbedrijf Morssinkhof die je verteld over de productie van betonnen bestratingsmaterialen. Limegreen presenteert haar kunstgras en In-Lite geeft uitleg over lichtplannen en noviteiten op het gebied van tuinverlichting. 

Uitreiking Hovenier van het Jaar verkiezing om 17:00 uur

Om 17:00 uur start de uitreiking van de Hovenier van het Jaar verkiezing. De afgelopen maanden hebben we vele aanmeldingen ontvangen voor de verkiezing. Consumenten hebben hun eigen hovenier kunnen nomineren en verschillende hoveniers hebben hun mooiste tuinproject genomineerd. 

Nominaties indienen is niet meer mogelijk

Winter BBQ van 17:30 tot 20:00 uur

Vanaf 17:30 uur staat er een heerlijke barbecue klaar. Er is tijd voor een hapje met een drankje en je kunt in gesprek met accountmanagers en andere collega's van Tuinvisie.