Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Ardenner Grijs 15-30 cm gaasmand 1500 kg

Ardenner Grijs 15-30 cm gaasmand 1500 kg

Totaalprijs
588,00 588,00 per gaas
Dit product wordt verkocht per 1400Kilogram
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 210233
Ardenner keien zijn dé perfecte vulling voor schanskorven of het decoreren van vijverranden. Door de natuurlijke kleur geven de grote maaskeien elke tuin een elegante uitstraling. De keien 15-30 centimeter worden geleverd in een gaasmand.

Kenmerken van split Split is natuursteen wat tijdens een industrieel proces wordt gebroken en uitgezeefd in verschillende fracties en maten. Hierdoor kan er van nagenoeg alle harde natuursteen verschillende soorten split worden geproduceerd. Split wordt tijdens het productieproces gebroken, waardoor het hoekig van vorm is. Grind heeft juist een natuurlijke en ronde structuur. Het hoekige karakter zorgt ervoor dat een laag split als het ware in elkaar haakt. Dit zorgt voor een betere stabiliteit ten opzichte van grind. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Split plaatsen met grindroosters Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het split “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt split in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het split, deze dient wel in de roosters te passen.

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Grijs
Kleur Grijs

Afmetingen

Gewicht 1500 kg
Minimale korrelgrootte 150 mm
Maximale korrelgrootte 300 mm
Gemiddelde korrelgrootte 225 mm

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden