Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Ardenner Grijs 15-30cm gaasmand 1500kg

€ 0,43

Ardenner Grijs 15-30cm gaasmand 1500kg

Productnummer: 210233
€ 0,43 per stuk
Dit product wordt verkocht per 1500Kilograms
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Ardenner breuksteen Grijs is een populaire keuze vanwege de neutrale kleur en de mooie aders die door de stenen lopen. Het licht- tot middengrijze kleurenpalet zorgt ervoor dat deze steen goed past bij verschillende soorten tuinen en landschappen. Deze variant heeft een diameter van 15 tot 30cm en wordt geleverde in een gaasmand.

De witte en lichtgrijze aders voegen een natuurlijk en organisch element toe aan de steen, waardoor het lijkt alsof deze rechtstreeks uit de aarde komt. Dit geeft een speelse en levendige uitstraling aan de stenen en maakt ze geschikt voor zowel moderne als meer traditionele ontwerpen.

Ardenner breuksteen wordt vaak gebruikt als vulling voor schanskorven en steenschuttingen vanwege het feit dat het een harde en duurzame steen is die bestand is tegen de elementen, maar de stenen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als decoratieve sierkei in de tuin of als bodembedekker. Het is een veelzijdige steen die op verschillende manieren kan worden toegepast om de esthetiek en functionaliteit van uw buitenruimte te verbeteren.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 1
Volledige afmeting 10-30 cm
Gewicht 1