Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Ardenner Split Grijs 8-16mm mini bag 500kg

€ 82,99

Ardenner Split Grijs 8-16mm mini bag 500kg

Productnummer: 611529
82.99 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wil je jouw tuin omtoveren tot een aantrekkelijke buitenruimte? Kies dan voor Tuinvisie Ardenner Split in de kleur grijs van Tuinvisie. Met dit kwalitatief hoogwaardige split combineer je tijdloze schoonheid met praktische eigenschappen, waardoor jouw tuin, terras of oprit een verfijnde uitstraling krijgt.

De naam zegt het al: Ardenner Split is afkomstig uit de heuvelachtige Ardennen en heeft een karakteristieke grijze kleur met subtiele tinten. Dit geeft jouw tuin een authentieke en tijdloze look & feel.

Het grijze split is een duurzaam product en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Zelfs bij intensief gebruik behoudt het zijn natuurlijke kleur en vorm. Hierdoor geniet je jarenlang van een stijlvolle en onderhoudsarme tuin, tuinpad, terrasvloer of oprit.

Voordat je Ardenner Split grijs van Tuinvisie gaat toepassen, zorg je voor een stabiele en egale ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Split of grind in de tuin vereist minimaal onderhoud. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om te voorkomen dat het oppervlak verstopt raakt. Af en toe reinigen met een bezem of bladblazer houdt het split schoon en mooi. Om het split te stabiliseren, verzakking te voorkomen en onkruidgroei tegen te gaan, verstevig je het oppervlak met EccoGravel platen van Tuinvisie. Vervolgens verspreid je de Ardenner Split gelijkmatig over het oppervlak. Een laagdikte van 5-7 centimeter zorgt voor een goede bedekking en stabiliteit.

Laat je inspireren door de unieke eigenschappen van Tuinvisie Ardenner split en ontdek hoe je dit veelzijdige materiaal in jouw tuin kunt toepassen.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 500
Kleur omschrijving Grijs
Kleur familie Grijs
Gewicht 500