Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Stapelblokken 15x15x30

Stapelblokken 15x15x30 cm

Onze stapelblokken van 15x15x30 cm zijn handige betonblokken die je kunt gebruiken voor verschillende projecten in je tuin. Wil je een muur bouwen? Een tuinpad aanleggen? Of het maken van randen voor een bloembed? Onze stapelblokken bieden de uitkomst. De blokken zijn 15 cm hoog, 15 cm breed en 30 cm lang, waardoor ze makkelijk te hanteren zijn.

Stevig en duurzaamheid

De stapelblokken zijn erg populair omdat ze stevig en duurzaam zijn. Doordat de stapelblokken van beton zijn gemaakt, kunnen ze goed tegen verschillende weeromstandigheden. Vanwege de fijne maat van de blokken passen ze goed op elkaar. Dit helpt bij het bouwen van rechte en structuren in de tuin. Ideaal voor een bloembed dus! De strakke randen van de stapelblokken zorgen daarnaast ook nog eens voor een moderne uitstraling in je tuin.

Zelf aan de slag

Ben je van plan om binnenkort aan de slag te gaan met onze stapelblokken? Gebruik dan de opsluitbanden van Tuinvisie om een vlakke ondergrond te maken. De blokken kun je eenvoudig monteren met één van onze lijmen. Door gebruik te maken van één van de afdekplaten van Tuinvisie zorg je voor een strakke afwerking van jouw project!

Inspiratie nodig?

Ben je nog aan het twijfelen? Op onze tuin van de toekomst pagina vind je meer informatie over het gebruik van de stapelblokken en wat je allemaal met onze blokken kunt creëren. Wil je meer inspiratie doen over hoe jouw droomtuin eruit moet komen te zien? Klik dan hier om onze tuininspiratie test te doen.