Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

B-Fix Air zwart HDPE (42,6x87mm dikte 5mm) 100 stuks

€ 34,99

B-Fix Air zwart HDPE (42,6x87mm dikte 5mm) 100 stuks

Productnummer: 611720
€ 34,99
Doos
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Het B-Fix Air systeem is compatibel met Felixwood terrasplanken, die zijn gemaakt van een composietmateriaal dat houtvezels en kunststof combineert. Het systeem bevat zwarte clips die zo zijn ontworpen dat ze in een groef aan de zijkant van elke terrasplank passen, waardoor de plank stevig kan worden vastgezet zonder zichtbare bevestigingsmiddelen. De clips zorgen ook voor een consistente afstand tussen de vlonderplanken, wat resulteert in een uniform en mooi uiterlijk.
Het B-Fix Air-systeem is eenvoudig te installeren en kan helpen de hoeveelheid tijd en arbeid die nodig is voor de installatie van terrassen te verminderen. Het is ook ontworpen om lang mee te gaan en duurzaam te zijn, zodat uw terras jarenlang sterk en veilig blijft.
Voordat u Felixwood B-Fix Air in zwart aanschaft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem compatibel is met uw specifieke terrasplanken en balken. Het is ook belangrijk om de instructies zorgvuldig op te volgen om een juiste installatie te garanderen en mogelijke problemen te voorkomen.
Felixwood B-Fix Air zwart is een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een verborgen bevestigingssysteem voor hun terrasinstallatie. Het kan zorgen voor een schone en aantrekkelijke afwerking van uw terras en tegelijkertijd voor de nodige sterkte en stabiliteit zorgen.