Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Bamboescherm licht 180x182cm - Cortenstaal

Bamboescherm licht 180x182cm - Cortenstaal

Totaalprijs
391,99 391,99 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 612108
Maak nu van uw buitenruimte een echte eyecatcher met ons bamboe schuttingpaneel met cortenstalen frame - een duurzame en unieke oplossing voor uw privacybehoefte!

We combineren het hoogwaardige bamboemateriaal met een robuust cortenstalen frame om u een product van de hoogste kwaliteit te bieden. De unieke uitstraling van de patina geeft de bamboe schutting een bijzondere uitstraling die uw tuin of balkon in een bijzonder licht zet.

Door bamboe als hernieuwbare grondstof te gebruiken, levert u een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu en kunt u zich tegelijkertijd verheugen op een individuele en unieke look die uw buiteninrichting in scène zet.

Ons bamboe schuttingpaneel met een cortenstalen frame is niet alleen een stijlvolle blikvanger, maar ook nog eens extreem duurzaam en robuust. Of het nu gaat om inkijkbescherming voor uw terras of als afbakening van uw tuin - dit product biedt u een breed scala aan toepassingsmogelijkheden.

Laat u verrassen door de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van dit product en maak van uw buitenruimte een unieke eyecatcher!

Dit bamboe schuttingelement bestaat uit extra dikke bamboepalen (Ø 40 - 55 mm) en een boven- en ondereindprofiel. Om een gesloten CorTen stalen frame te krijgen, moeten de bijpassende palen of een muurbeugel besteld worden.

Algemeen

Materiaal Hout - massief , Metaal
Kleurfamilie Bruin
Kleur Corten

Afmetingen

Volledige afmeting los product 180 x 182 x 6 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 182 cm
Diepte 6 cm
Gewicht 40 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden