Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Basalt Brokjes 30-60mm mini bag 500kg

€ 109,00

Basalt Brokjes 30-60mm mini bag 500kg

Productnummer: 611530
€ 109,00
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met Basalt Split van Tuinvisie maak je een echt statement! De combinatie van natuurlijke schoonheid, tijdloze elegantie en veelzijdige toepassingsmogelijkheden maakt Basalt Split tot een perfecte keuze voor het verharden van jouw tuin, terras of oprit. Basalt Split 30-60mm, gemaakt van hoogwaardig natuursteen, heeft een diepzwarte kleur, een strakke, hoekige vorm en staat bekend om zijn duurzaamheid. Deze splitsoort is bestand tegen alle weersomstandigheden, UV-straling en slijtage, waardoor het lang meegaat en zijn schoonheid behoudt.

De mogelijkheden om jouw tuin te decoreren met basalt grind van Tuinvisie zijn oneindig. Gebruik het split bijvoorbeeld als decoratief element in borders, als looppad in jouw tuin, bekleding voor opritten of zelfs als accent in waterpartijen. Kortom: met Basalt Split kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en van jouw tuin iets bijzonders maken.

Voordat je met Basalt Split aan de slag gaat, zorg je voor een egale en onkruidvrije ondergrond. Om ophoping van water te voorkomen, zorg je voor een goede afwatering. Voor gebruik op opritten en om verzakking te voorkomen, plaats je grindmatten. Zoals de EccoGravel platen van Tuinvisie, die ook nog eens zijn voorzien van een anti-worteldoek, waarmee je ook nog eens onkruidgroei tegengaat. Voor een goede dekking verspreid je het Basalt Split 30-60 gelijkmatig over het oppervlak met een laagdikte van 5-7 centimeter. Verdicht het split lichtjes met een trilplaat voor een stabiel en stevig resultaat.

Split Basalt van Tuinvisie heeft weinig onderhoud nodig. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om verstopping te voorkomen. Af en toe vegen of schoonspoelen met water helpt om de levendige kleur en uitstraling te behouden.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 500
Gewicht 500