Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Beach Pebbles 8-16mm Antraciet mini bag 500kg

Beach Pebbles 8-16mm Antraciet mini bag 500kg

Totaalprijs
196,00 196,00 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 501500
Beach Pebbles kenmerkt zich aan de harde en ronde, maar platte stenen. De stenen worden natuurlijk gevormd door jarenlange erosie van water en zand. Beach Pebbles is prettig beloopbaar en dus zeer geschikt voor tuinpaden. De kleur antraciet zorgt ervoor dat het met allerlei diverse tuinstijlen is te combineren. Beach Pebbles worden vaak gebruikt in waterelementen. Het antraciet grind is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Beach Pebbles 8-16 mm worden geleverd per mini bag van 500 kilo.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Daarnaast is grind dankzij de ronde vormen perfect te gebruiken voor het aanleggen van een terras, looppad of vijverrand.

Het verschil tussen grind en split
Het grote verschil met split is dat split wat stabieler ligt en minder geluid maakt als je er overheen loopt. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Drainerend
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk zelf te verwerken
  • Geschikt voor tuin(pad) of borders

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antraciet

Afmetingen

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden