Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Beach Pebbles Grind Antraciet 5-8 mm bigbag 1800 kg | 1,0m³

Beach Pebbles Grind Antraciet 5-8 mm bigbag 1800 kg | 1,0m³

Totaalprijs
529,99 529,99 per stuk
Stuk
Nog maar 2 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613038
Beach Pebbles Grind is een populaire grindsoort in moderne tuinen. Kenmerkend aan deze grindsoort zijn de platte en ronde stenen. Deze vorm maakt er een prettig loopoppervlak van. Daarnaast zorgt de kleurcombinatie met antraciet voor een chique uitstraling in de tuin. Beach Pebbles Antraciet worden veelal gebruikt voor de aanleg van looppaden of rondom vijvers. Het is ook geschikt voor de aanleg van een oprit. We adviseren om dan gebruik te maken van grindroosters, zodat de stenen minder gemakkelijk kunnen rollen. Beach Pebbles Antraciet 5-8 mm wordt geleverd in een bigbag van 1800 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 1 m³.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Grind betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit met grindroosters
  • Stenen met een platte en ronde vorm
  • Ter decoratie van de vijver

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antraciet

Afmetingen

Gewicht 1800 kg
Minimale korrelgrootte 5 mm
Maximale korrelgrootte 8 mm
Gemiddelde korrelgrootte 6.5 mm