Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Betonnen Staptegel Antraciet Rond Ø30cm 4cm dik

Betonnen Staptegel Antraciet Rond Ø30cm 4cm dik

Totaalprijs
13,99 13,99 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 502844
Wil je een speels tuinpad creëren? Of een looprichting in je tuin benadrukken? Gebruik dan staptegels van Tuinvisie voor de realisatie hiervan. Staptegels zijn perfect te combineren met grind. Zo zorg je voor een uitstekende waterdoorlatende combinatie. De mogelijkheden met ronde staptegels zijn eindeloos. Bij Tuinvisie is deze antraciet staptegel rond ook nog in andere kleuren en formaten verkrijgbaar. Deze staptegel antraciet heeft een diameter van 30 centimeter met een dikte van 4 centimeter.

Productiekenmerken van staptegels
Na de productie van staptegels wordt de tegel niet gecoat of gestraald. De tegel krijgt een hydrofobering. Hierdoor is de tegel beter bestand tegen vocht van onderaf en tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast gaat het kalkuitbloei tegen.

Onderhoud van staptegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van staptegels
Voordat je staptegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Pluspunten
  • Organische ronde vorm
  • Vorstbestendig
  • Gehydrofobeerd om kalkbloei tegen te gaan