Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Betonnen Staptegel Zilver Rond Ø58cm 4cm dik

€ 17,99

Betonnen Staptegel Zilver Rond Ø58cm 4cm dik

Productnummer: 502849
€ 17,99
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Is jouw tuin klaar voor de volgende stap? Met de betonnen staptegel van Tuinvisie kun je jouw tuin van een duidelijke eigen signatuur voorzien. Met de in het oog springende staptegel kun je heel makkelijk een tuinpad of terras aanleggen. En je hoeft ook niet bang te zijn voor wateroverlast in jouw tuin na een flinke regenbui. Leg staptegels in gras of kies voor staptegels in grind voor een optimale waterdoorlatende combinatie. Je bent met deze staptegel dus ook nog eens lekker duurzaam bezig. De ronde staptegels zijn zilver van kleur en verkrijgbaar in verschillende maten. Ook verkrijgbaar in andere kleuren bij Tuinvisie.

Betonnen staptegels tuin van Tuinvisie zijn voorzien van een antislip oppervlak, waardoor je een stevige grip hebt, zelfs bij natte weersomstandigheden. Dit maakt de staptegel ideaal voor looppaden en trappen in je tuin. Onze staptegels zijn gemaakt van hoogwaardig beton dat bestand is tegen slijtage, vorst en weersinvloeden. Dit zorgt voor een stabiel en langdurig looppad dat jaar in jaar uit meegaat.

Met de betonnen staptegel leg je in een handomdraai het door jou gewenste looppad aan. Je kunt de tegels eenvoudig plaatsen en aanpassen aan de specifieke vorm en grootte van je pad. Zorg daarbij wel voor een stabiele en vlakke ondergrond en verwijder eventuele vegetatie, puin en andere obstakels.

Bij het plaatsen van de tuin staptegels houd je een gelijkmatig patroon aan, waarbij je de gewenste afstand tussen de tegels behoudt. Zorg ervoor dat de tegels stevig op hun plaats liggen en geen wiebelende of losse stukken bevatten. Gebruik eventueel een rubberen hamer om ze goed aan te tikken.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 25.4
Gewicht 25.4