Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Betonstraatsteen Ecotop Premium 21x10,5x8cm Rood

€ 0,61

Betonstraatsteen Ecotop Premium 21x10,5x8cm Rood

Productnummer: 115117
0.61 per stuk
m2
Stuk
€ 29,28
Dit product wordt verkocht per 48Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Betonstraatsteen Ecotop van Tuinvisie is een door-en-doorgekleurde betonsteen die de sfeer ademt van een straatbaksteen. Om afsplinteren van de steen te voorkomen, is deze voorzien van afstandhouders. De Betonstraatsteen Ecotop is bovendien voorzien van een hydrofobeermiddel, wat het oppervlak waterafstotend maakt en vocht en vuil minder snel in de steen doordringen. Ben je op zoek naar een betonstraatsteen met de uitstraling van een straatbaksteen? Dan is de Ecotop echt iets voor jou.

Rode betonstenen Ecotop zijn grotendeels gemaakt van gerecycled beton. In de Premium variant is ook nog eens miscanthus verwerkt, een bio based grondstof die erom bekend staat veel CO? op te slaan. Met jouw keuze voor Ecotop draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de impact op het milieu.

Of je nu een oprit, tuinpad of terras wilt aanleggen, de rode betonstraatsteen Ecotop is geschikt voor verschillende toepassingen in jouw tuin. De verschillende kleuropties bieden jou de gelegenheid om eindeloos combineren en zodoende jouw unieke ontwerp te realiseren.

Een stabiele ondergrond draagt bij aan de duurzaamheid en stabiliteit van je bestrating. Voordat je aan de slag gaat met het leggen van de Ecotop stenen zorg je dan ook voor een goed geëgaliseerde ondergrond. Hiertoe verwijder je eventueel puin en zorg je voor een goede afwatering.

Bedenk voor je start met leggen welk legpatroon je kiest voor beton stenen, zoals halfsteensverband, elleboogverband of visgraatpatroon. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Kies de optie die het beste past bij jouw tuinstijl en persoonlijke voorkeur.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 10.5
Facet/vellingkant Ja
Hoogte cm 0
Dikte mm 80
Aftrillen mogelijk Ja
Gewicht kg 4
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Geschikt voor oprit 5
Verminderde kans op kalkuitbloei 2
Kleurvastheid 3
Volledige afmeting 21x10,5x8 cm
Keurmerk KOMO
Gewicht 4