Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Betonstraatsteen Ecotop Premium 21x10,5x8cm Wit Gewassen

Betonstraatsteen Ecotop Premium 21x10,5x8cm Wit Gewassen

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
56,52
69,08 per m2
Dit product wordt verkocht per 36Stuks
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 209360
De Betonstraatsteen Ecotop Premium is een steen welke bestaat uit een onderbeton en een deklaag. De deklaag wordt geproduceerd in kleurechte varianten, waardoor een gesloten gladde deklaag, structuur deklaag of een gewassen deklaag ontstaat. In de deklaag zijn uitsluitend fijne hoogwaardige kleurechte mineralen verwerkt.

Kenmerken van een deklaag steen
Deklaagstenen bestaan uit 2 lagen. De onderste laag heeft vooral een sterktefunctie. De bovenste laag is de deklaag, welke kan bestaan uit verschillende materialen. De laag kan bijvoorbeeld bestaan uit beton, natuursteen of keramiek. Betonklinkers met een deklaag waarin natuurlijke mineralen zijn verwerkt, hebben de beste kwaliteit. Dankzij de natuurlijke mineralen behoudt deze klinker langer zijn kleur dan bij een betonklinker waarin kleurpigmenten zijn verwerkt. Echter zal de deklaag van kleurpigmenten langer zijn kleur behouden wanneer deze is voorzien van een impregnering.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Verscheidenheid aan mogelijkheden
  • Stabiel en grip
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsarm