Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Betonstraatsteen Geostone Aqua 21x10,5x8cm Grijs

€ 0,80

Betonstraatsteen Geostone Aqua 21x10,5x8cm Grijs

Productnummer: 607345
€ 0,80
m2
Stuk
€ 38,40
Dit product wordt verkocht per 48 stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Betonstraatsteen Geostone van Tuinvisie is een door-en-doorgekleurde betonsteen die de sfeer ademt van een straatbaksteen. Om afsplinteren van de steen te voorkomen, is deze voorzien van afstandhouders. De Betonstraatsteen Geostone is bovendien voorzien van een hydrofobeermiddel, wat het oppervlak waterafstotend maakt en vocht en vuil minder snel in de steen doordringen. Ben je op zoek naar een betonstraatsteen met de uitstraling van een straatbaksteen? Dan is de Geostone echt iets voor jou.

Grijze betonstenen Geostone zijn grotendeels gemaakt van gerecycled beton. In de Premium variant is ook nog eens miscanthus verwerkt, een bio based grondstof die erom bekend staat veel CO? op te slaan. Met jouw keuze voor Geostone draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de impact op het milieu.

Of je nu een oprit, tuinpad of terras wilt aanleggen, de Betonstraatsteen Geostone is geschikt voor verschillende toepassingen in jouw tuin. De verschillende kleuropties bieden jou de gelegenheid om eindeloos combineren en zodoende jouw unieke ontwerp te realiseren.

Een stabiele ondergrond draagt bij aan de duurzaamheid en stabiliteit van je bestrating van grijze stenen. Voordat je aan de slag gaat met het leggen van de Geostone stenen zorg je dan ook voor een goed geëgaliseerde ondergrond. Hiertoe verwijder je eventueel puin en zorg je voor een goede afwatering.

Bedenk voor je start met leggen welk legpatroon je kiest voor beton stenen, zoals halfsteensverband, elleboogverband of visgraatpatroon. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Kies de optie die het beste past bij jouw tuinstijl en persoonlijke voorkeur.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 10.5
Hoogte cm 0
Dikte mm 80
Gewicht kg 4
Gewicht 4