Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Betonstraatsteen Geostone Aqua 21x10,5x8cm Grijs

Betonstraatsteen Geostone Aqua 21x10,5x8cm Grijs

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
38,40
35,20 per m2
Dit product wordt verkocht per 48Stuks
Nog maar 0 op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 607345
De Geostone is een waterdoorlatende betonstraatsteen. De steen heeft een dragende en open structuur met een filterende deklaag. De Betonstraatsteen Geostone is speciaal ontworpen om het regenwater zoveel mogelijk ten goede te laten komen aan de natuurlijke grondwaterstand. De afmeting van dit product is 21x10,5 centimeter met een dikte van 8 centimeter. De constructie van de steen is optimaal door een filterende deklaag, waardoor het grondwater schoon blijft en de natuurlijke waterkringloop intact wordt gehouden.

Kenmerken van een deklaag steen
Deklaagstenen bestaan uit 2 lagen. De onderste laag heeft vooral een sterktefunctie. De bovenste laag is de deklaag, welke kan bestaan uit verschillende materialen. De laag kan bijvoorbeeld bestaan uit beton, natuursteen of keramiek. Betonklinkers met een deklaag waarin natuurlijke mineralen zijn verwerkt, hebben de beste kwaliteit. Dankzij de natuurlijke mineralen behoudt deze klinker langer zijn kleur dan bij een betonklinker waarin kleurpigmenten zijn verwerkt. Echter zal de deklaag van kleurpigmenten langer zijn kleur behouden wanneer deze is voorzien van een impregnering.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.
Pluspunten
  • Verscheidenheid aan mogelijkheden
  • Stabiel en grip
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsarm
  • Vorstbestendig