Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Betontegel 50x50x5cm Antraciet

€ 5,75

Betontegel 50x50x5cm Antraciet

Productnummer: 209366
€ 5,75 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 5,75
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Geef je terras een stijlvolle uitstraling met de betontegels van Tuinvisie. Deze betontegel is 50x50 centimeter in de kleur antraciet met een dikte van 5 centimeter. De antraciet betontegel is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Een terras aanleggen lukt uitstekend met de antraciet betontegel 50x50 centimeter van Tuinvisie.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter.
Breedte verpakking 50 Centimeter
Diepte verpakking 50 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte verpakking 5 Centimeter
Kalkuitbloeivrij
Kleurfamilie Antraciet
Materiaal Beton
Nettogewicht 28.7 Kilogram
Volledige afmeting los product 50 x 5 x 50 cm
Vorstbestendig