Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Bisschopsmuts 8cm met schijnvoeg Heide

€ 1,69

Bisschopsmuts 8cm met schijnvoeg Heide

Productnummer: 115175
€ 1,69
Dit product wordt verkocht per 24 stuks
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Bisschopsmuts van Tuinvisie dankt zijn naam aan zijn karakteristieke vorm, die doet denken aan de hoofddeksels van bisschoppen. Dit unieke bestratingselement voegt direct een bijzondere touch toe aan jouw buitenruimte. Of je nu een terras, tuinpad of accentrand wilt creëren, de Bisschopsmuts zorgt ervoor dat jouw tuin de aandacht trekt.

De Bisschopsmuts klinker biedt eindeloze mogelijkheden om jouw tuin een onderscheidend karakter te geven. Deze vorm van bestrating past bij elke stijl. Gebruik ze als accentranden rondom bloemperken, als decoratieve elementen op een terras of combineer ze met andere bestratingsmaterialen voor een uniek patroon. De keuze is aan jou!

Een stabiele ondergrond draagt bij aan de duurzaamheid en stabiliteit van je bisschopsmuts bestrating. Voordat je aan de slag gaat met het leggen van de Bisschopsmuts zorg je dan ook voor een goed geëgaliseerde ondergrond. Hiertoe verwijder je eventueel puin en zorg je voor een goede afwatering.

De Bisschopsmuts kan gemakkelijk in een zandbed worden gelegd en wordt vaak toegepast wanneer de stenen in keperverband wordt gestraat. Bij dit verband liggen de klinkers in een hoek van 45 graden ten opzichte van de lengterichting van de straat. Uiteraard is het ook mogelijk om de Bisschopsmuts in een ander legpatroon, zoals een halfsteensverband of een diagonaal legverband, te leggen. It’s up to you!

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 19.5
Facet/vellingkant Ja
Hoogte cm 0
Dikte mm 80
Aftrillen mogelijk Ja
Gewicht kg 6.8
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Geschikt voor oprit 5
Verminderde kans op kalkuitbloei 2
Kleurvastheid 3
Volledige afmeting 29,5x19,5x8 cm
Keurmerk KOMO
Gewicht 6.8