Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Blauwsteen Split 12-16mm 20kg

€ 9,09

Blauwsteen Split 12-16mm 20kg

Productnummer: 611581
9.09 per stuk
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wil je jouw tuin voorzien van een luxueuze uitstraling met een vleugje natuurlijke schoonheid? Dan is Blauwsteen Split van Tuinvisie echt iets voor jouw tuin, terras of oprit. Blauw split straalt een tijdloze elegantie uit die perfect past bij zowel moderne als klassieke tuinen. De diepe blauwgrijze tint van het Blauwsteen Split harmonieert mooi met een rustgevend tuinontwerp. Met een stijlvol geheel als resultaat. Het veelzijdige blauwe split kan worden toegepast bij opritten en paden, maar ook in terrassen en patio's of als decoratief element in borders.

Goede voorbereiding
Voordat je met het blauwe split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Onderhoudsarm
Split vereist minimaal onderhoud. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om te voorkomen dat het oppervlak verstopt raakt. Af en toe reinigen met een bezem of bladblazer houdt het split schoon en mooi. Om het blauwe split te stabiliseren, verzakking te voorkomen en onkruidgroei tegen te gaan, verstevig je het oppervlak met EccoGravel platen van Tuinvisie. Vervolgens verspreid je het split gelijkmatig over het oppervlak. Een laagdikte van 5-7 centimeter zorgt voor een goede bedekking en stabiliteit.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Volledige afmeting 12-16 mm
Kleur omschrijving Grijs
Kleur familie Grijs
Gewicht 20