Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Brekerzand Zwart 25kg

€ 4,09

Brekerzand Zwart 25kg

Productnummer: 611583
€ 4,09

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Brekerzand kopen doe je bij Tuinvisie voor een perfecte, professionele en duurzame afwerking van jouw bestrating. Brekerzand is speciaal ontworpen om de voegen tussen bestratingselementen op te vullen. Het zand heeft een fijnkorrelige structuur, wat zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Hierdoor blijven de stenen goed op hun plaats liggen, verzakkingen en verschuivingen worden voorkomen en onkruidgroei tussen de voegen van je bestrating wordt geminimaliseerd.

Brekerzand van Tuinvisie is waterdoorlatend, wat betekent dat het regenwater gemakkelijk kan wegstromen. Dit voorkomt de vorming van plassen op je bestrating en zorgt voor een betere afwatering. Het resultaat is een mooi en droog oppervlak, zelfs na een flinke regenbui. Geef jouw bestrating de finishing touch met Brekerzand. Zorg ervoor dat de voegen van je bestrating voldoende diep zijn voordat je zwart brekerzand onder bestrating aanbrengt. Een minimale voegdiepte van 3 cm is aanbevolen om een goede verankering van het zand te garanderen.

Tip: Verdeel Brekerzand zwart van Tuinvisie gelijkmatig over je bestrating en gebruik daarbij een bezem voor brekerzand invegen in de voegen. Zorg ervoor dat de voegen volledig worden opgevuld en het zand gelijkmatig verdeeld is. Gebruik na het aanbrengen van het Brekerzand een trilplaat om het zand stevig in de voegen te verdichten. Dit zorgt voor een betere hechting en stabiliteit.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 25
Gewicht 25