Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Canadian Slate 15-30mm 20kg

€ 5,38

Canadian Slate 15-30mm 20kg

Productnummer: 611584
€ 5,38
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wie denkt dat Canadian Slate van Tuinvisie uit de Rocky Montains komt, moeten we toch een beetje teleurstellen. We halen het product namelijk ook uit Europese landen als Engeland en Frankrijk. Dat doet echter niets af aan de natuurlijke schoonheid van dit leisteen split in de maat 15-30mm waarmee jij jouw tuin een tijdloze en authentieke uitstraling geeft. Met zijn rijke kleurschakeringen, variërend van warme bruintinten tot diepe grijstinten, voegt Canadian Slate een vleugje charme toe aan iedere tuin. Het veelzijdige Canadian Slate kan worden toegepast voor opritten en paden, maar ook in terrassen en patio's of als decoratief element in borders.

Goede voorbereiding
Voordat je met canadian slate aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Onderhoudsarm
Canadian Slate is relatief onderhoudsarm, maar regelmatig onderhoud, zoals het verwijderen van bladeren, takken en ander organisch afval, helpt om het product zijn natuurlijke schoonheid te laten behouden en verstopping van de stenen te voorkomen.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Kleur omschrijving Grijs
Kleur familie Grijs
Gewicht 20