Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Carara Grind Wit 40-60 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Carara Grind Wit 40-60 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Totaalprijs
309,99 309,99 per stuk
Stuk
Nog maar 3 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613007
Carara grind is een grindsoort vervaardigd uit marmer. Kenmerkend aan Carara grind is de spierwitte kleur. Daardoor past deze grindsoort perfect bij luxe en moderne tuinen. Het witte grind kun je goed combineren met donkere kleuren voor een chique uitstraling. Carara Grind heeft een hoge drukvastheid, waardoor het geschikt is voor de aanleg van een oprit of looppad. Ook als bodembedekker kun je deze grindsoort gebruiken in de tuin. Carara Grind 40-60 mm wordt geleverd in een mini bag van 800 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 0,5 m³.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Grind betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Vervaardigd uit marmer
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit of looppad
  • Unieke, spierwitte kleur
  • Luxe en stijlvolle uitstraling

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Wit
Kleur Wit

Afmetingen

Gewicht 800 kg
Minimale korrelgrootte 40 mm
Maximale korrelgrootte 60 mm
Gemiddelde korrelgrootte 50 mm