Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Carrara Grind 15-25mm 20kg

€ 7,49

Carrara Grind 15-25mm 20kg

Productnummer: 611586
€ 7,49
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wie Carrara zegt, denkt aan de gelijknamige stad in het Noordwesten van Italië die bekend staat om zijn marmergroeven. Hieraan ontleent ook het fraaie Carrara Grind wit van Tuinvisie zijn herkomst. En dat zie je. Het witte grind Carrara straalt namelijk de tijdloze elegantie uit van natuurlijk marmer. Met zijn helderwitte kleur en fijne textuur tovert het jouw tuin om in een luxe buitenruimte. Of je nu een moderne, klassieke of eigentijdse tuin hebt: met zijn verfijnde uitstraling passen Carrara keien perfect bij diverse tuinstijlen.

Goede voorbereiding
Voordat je met Carrara grind aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Onderhoudsarm
Carrara grind vereist minimaal onderhoud. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om te voorkomen dat het oppervlak verstopt raakt. Af en toe reinigen met een bezem of bladblazer houdt het grind schoon en mooi. Om het grind te stabiliseren, verzakking te voorkomen en onkruidgroei tegen te gaan, verstevig je het oppervlak met EccoGravel platen van Tuinvisie. Vervolgens verspreid je het grind gelijkmatig over het oppervlak. Een laagdikte van 5-7 centimeter zorgt voor een goede bedekking en stabiliteit.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Kleur omschrijving Wit
Kleur familie Wit
Gewicht 20