Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Carrara Grind 25-40mm 20kg

Carrara Grind 25-40mm 20kg

Totaalprijs
7,89 7,89 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611587
Carrara grind wordt omschreven als Italiaans wit marmer. Het geeft een luxe uitstraling, zeker in moderne tuinen. Je kunt carrara grind wit het beste gebruiken op zonnige plaatsen, zodat het marmer grind niet groen kleurt in de schaduw. Carrara grind is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het Carrara Grind 25-40 mm wordt geleverd per 20 kilo.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. De ronde vormen van het grind worden gecreëerd door het stromende water. Dit maakt het grind minder gevoelig voor groene aanslag en het laat water gemakkelijker door dan split. Daarnaast is grind dankzij de ronde vormen perfect te gebruiken voor het aanleggen van een terras, looppad of vijverrand.

Het verschil tussen grind en split
Het grote verschil met split is dat split wat stabieler ligt en minder geluid maakt als je er overheen loopt. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in jouw tuin.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat spoorvorming of verzakking kan optreden. Daarnaast creëer je met grindroosters een natuurlijke waterafvoer naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Het grind dient in de roosters te passen, dus houd rekening met de grootte van het grind.
Pluspunten
  • Handig verpakt in gaas
  • te gebruiken voor diverse toepassingen
  • ideaal voor schanskorf schutting of ter decoratie

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Wit
Kleur Wit

Afmetingen

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden