Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Carrara Grind 40-60mm 20kg

Carrara Grind 40-60mm 20kg

Totaalprijs
7,59 7,59 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

Nog maar 0 op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611588
Carrara grind wordt omschreven als Italiaans wit marmer. Het geeft een luxe uitstraling, zeker in moderne tuinen. We adviseren je om carrara grind wit zoveel mogelijk te gebruiken op zonnige plaatsen. Hiermee voorkom je dat het marmer grind in de schaduw groen kleurt. Carrara grind is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het Carrara Grind 40-60 mm wordt geleverd per 20 kilo.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Daarnaast is grind dankzij de ronde vormen perfect te gebruiken voor het aanleggen van een terras, looppad of vijverrand.

Het verschil tussen grind en split
Het grote verschil met split is dat split wat stabieler ligt en minder geluid maakt als je er overheen loopt. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Handig verpakt in gaas
  • te gebruiken voor diverse toepassingen
  • ideaal voor schanskorf schutting of ter decoratie

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Wit
Kleur Wit

Afmetingen

Gewicht 20 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden