Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Castle Grind Beige 8-16 mm mini bag 750 kg | 0,5m³

Castle Grind Beige 8-16 mm mini bag 750 kg | 0,5m³

Totaalprijs
224,99 224,99 per stuk
Stuk
Nog maar 4 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613011
Castle Grind is een moderne grindsoort die met allerlei tuinstijlen te combineren is. Caste Grind is zeer rond van vorm en biedt daarom een prettig loopoppervlak. Het grind heeft een beige kleur, een neutrale kleur die je in vele tuinen kunt gebruiken. Castle Grind Beige is geschikt voor de aanleg van een oprit of looppad. Ook kun je Castle Grind gebruiken als dakgrind. Castle Grind 8-16 mm wordt geleverd in een mini bag van 750 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 0,5 m³.

Kenmerken van grind
Grind is natuursteen met afgeronde vormen wat voornamelijk wordt gewonnen uit rivieren en meren. Het stromende water zorgt voor de mooie ronde vormen van grind. Hierdoor is grind minder gevoelig voor groene aanslag en laat het makkelijker water door dan split. Grind betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Grind plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het grind “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt grind in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het grind, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Geschikt voor de aanleg van een oprit
  • Te gebruiken als dakgrind
  • Neutrale en moderne uitstraling

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Beige
Kleur Champagne

Afmetingen

Gewicht 750 kg
Minimale korrelgrootte 8 mm
Maximale korrelgrootte 16 mm
Gemiddelde korrelgrootte 12 mm