Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Ceramiton Peruzzo Eterna 60x60x4cm

€ 23,38

Ceramiton Peruzzo Eterna 60x60x4cm

Productnummer: 611904
€ 23,38 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 23,38
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Ceramiton Peruzzo is een zeer onderhoudsvriendelijke tegel die minimaal onderhoud vereist en gemakkelijk schoon te maken is. De keramische tuintegels hebben een lange levensduur, zijn bestand tegen krassen en de kleuren vervagen niet door de zon. De tegel is 60x60 centimeter met een dikte van 4 centimeter en wordt geleverd in de kleur grijs. De dikte bestaat uit een keramische tegel van 1 centimeter en een betonnen ondertegel van 3 centimeter. Deze 2 lagen zijn permanent met elkaar verbonden.

Kenmerken van keramische tegels
Keramische tegels zijn gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke materialen. De tegels worden gebakken op een hoge temperatuur en zijn speciaal ontworpen voor gebruik buiten het huis. Keramische tuintegels zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en worden niet gemakkelijk glad, zelfs niet bij glad weer. Vandaar dat de tegels veilig zijn voor gebruik rondom zwembaden en jacuzzi’s.

Keramische tuintegels onderhouden
Gebruik warm water in combinatie met een bezem of eventueel een dweil. Hiermee krijg je de meeste vlekken en groene aanslag van je tegels af. We adviseren je om geen zure of agressieve middelen te gebruiken bij het verwijderen van groene aanslag.
Breedte verpakking 60 Centimeter
Diepte verpakking 60 Centimeter
Hoogte verpakking 4 Centimeter
Kleurfamilie Grijs
Nettogewicht 32.37 Kilogram
Volledige afmeting los product 60 x 4 x 60 cm