Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Cerasolid Cortona Taupe 90x90x3 cm

Cerasolid Cortona Taupe 90x90x3 cm

m2
Stuk
Totaalprijs
54,46
66,99 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613243
Cerasolid Cortona is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve keramische tuintegels. De keramische terrastegels 90x90 cm hebben een dikte van 3 cm. Deze full body keramische tegels bieden duurzaamheid met een verfijnde uitstraling. Met een prachtig kalksteeneffect bieden deze tuintegels 90x90 cm een moderne interpretatie van Engelse steen, compleet met aderen die op natuurlijke wijze door de neutrale kleuren lopen. Deze tegels zijn vervaardigd in de kleur taupe. Op zoek naar een strakke, moderne look of juist een meer traditionele uitstraling? Deze tuintegels taupe bieden de veelzijdigheid en kwaliteit die je nodig hebt voor een verbluffende tuin. Transformeer jouw tuin in een oase van stijl en elegantie met de Cerasolid Cortona!

Kenmerken van keramische tegels
Keramische tegels zijn gemaakt van een mengsel van klei, zand en natuurlijke materialen. De tegels worden gebakken op een hoge temperatuur en zijn speciaal ontworpen voor gebruik buiten het huis. Keramische tuintegels zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en worden niet gemakkelijk glad, zelfs niet bij glad weer. Vandaar dat de tegels veilig zijn voor gebruik rondom zwembaden en jacuzzi’s.

Keramische tuintegels onderhouden
Gebruik warm water in combinatie met een bezem of eventueel een dweil. Hiermee krijg je de meeste vlekken en groene aanslag van je tegels af. We adviseren je om geen zure of agressieve middelen te gebruiken bij het verwijderen van groene aanslag.
Pluspunten
  • Modern kalksteeneffect
  • Veelzijdige keramische tegel
  • Eigentijdse uitstraling

Algemeen

Materiaal Keramiek
Kleurfamilie Taupe
Kleur Taupe

Afmetingen

Volledige afmeting los product 90 x 3 x 90 cm
Breedte 90 cm
Hoogte 3 cm
Diepte 90 cm
Gewicht 55 kg

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden