Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Cerasolid Lucca Groove 90x90x3 cm

Cerasolid Lucca Groove 90x90x3 cm

m2
Stuk
Totaalprijs
61,78
75,99 per m2
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613255
Cerasolid Lucca is een verfijnde toevoeging in de tuin met een tijdloos design. De tuintegels 90x90 met een dikte van 3 cm bieden een ongeëvenaarde duurzaamheid en een stijlvolle tuin. Uniek aan deze keramische terrastegels 90x90 cm is het prachtige leisteen effect, wat iedere buitenruimte verfraait. De subtiele kleurschakeringen zijn geïnspireerd op de vorm van leisteen, resulterend in de kenmerkende patronen. De tuintegels 90x90 cm zijn uitgevoerd in de kleur Groove. Voeg met Cerasolid Lucca esthetiek en kwaliteit toe aan de tuin!

Kenmerken van keramische tegels
Keramische tegels zijn gemaakt van een mengsel van klei, zand en natuurlijke materialen. De tegels worden gebakken op een hoge temperatuur en zijn speciaal ontworpen voor gebruik buiten het huis. Keramische tuintegels zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en worden niet gemakkelijk glad, zelfs niet bij glad weer. Vandaar dat de tegels veilig zijn voor gebruik rondom zwembaden en jacuzzi’s.

Keramische tuintegels onderhouden
Gebruik warm water in combinatie met een bezem of eventueel een dweil. Hiermee krijg je de meeste vlekken en groene aanslag van je tegels af. We adviseren je om geen zure of agressieve middelen te gebruiken bij het verwijderen van groene aanslag.
Pluspunten
  • Leisteen effect
  • Subtiele kleurschakeringen
  • Unieke, tijdloze uitstraling

Algemeen

Materiaal Keramiek
Kleurfamilie Zwart
Kleur Groove

Afmetingen

Volledige afmeting los product 90 x 3 x 90 cm
Breedte 90 cm
Hoogte 3 cm
Diepte 90 cm

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden