Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Cobra-20 montageset rvs ASI304 90 clips en schroeven

€ 62,99

Cobra-20 montageset rvs ASI304 90 clips en schroeven

Productnummer: 207964
€ 62,99
Doos
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Cobra 20 Clip + Schroef is een bevestigingssysteem ontworpen voor gebruik met Felixwood vlonderplanken. Het systeem bevat een zwarte plastic clip die in een groef aan de zijkant van elke terrasplank past, evenals een roestvrijstalen schroef die de clip aan de onderliggende balk bevestigt.
Het Cobra 20 clip- en schroefsysteem is ontworpen om eenvoudig te installeren en zorgt voor een veilige en stabiele verbinding tussen de terrasplank en de balk. Het systeem zorgt ook voor natuurlijke uitzetting en samentrekking van de terrasplanken als gevolg van veranderingen in temperatuur en vochtigheid, waardoor kromtrekken en andere problemen worden voorkomen.
Voordat u het Felixwood Cobra 20 Clip + Schroef-pakket aanschaft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem compatibel is met uw specifieke terrasplanken en balken. Het is ook belangrijk om de instructies zorgvuldig op te volgen om een juiste installatie te garanderen en mogelijke problemen te voorkomen.
Het Felixwood Cobra 20 Clip + Schroef-pakket is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en eenvoudig te installeren bevestigingssysteem voor hun Felixwood-terrasplanken. Het pakket bevat voldoende clips en schroeven voor een aanzienlijk terrasproject, waardoor het een handige en kosteneffectieve optie is.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Diameter mm 0
Gewicht kg 1
Materiaal Kunststof
Volledige afmeting 20 mm
Gewicht 1