Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Cobra Aluminium Onderligger 30x50mm 400cm RAL7016

€ 44,99

Cobra Aluminium Onderligger 30x50mm 400cm RAL7016

Productnummer: 209218
€ 44,99 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
De Fiberdeck Aluminium Onderligger Antra is een hoogwaardige aluminium balk ontworpen voor gebruik in buitenbouwprojecten, zoals voor vlonders of schuttingen. Met afmetingen van 3 cm hoog, 5 cm breed en 400 cm lang is deze balk zowel duurzaam als sterk.
De antraciet kleur van de balk zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die past in elke buitenruimte. Bovendien betekent het gebruik van aluminium in de constructie van de balk dat deze bestand is tegen roest en corrosie, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik in gebieden met veel vocht of zout.
Een van de belangrijkste voordelen van de Fiberdeck Aluminium Onderligger Antra is het installatiegemak. De balk wordt geleverd met voorgeboorde gaten die een gemakkelijke en veilige montage mogelijk maken, en het lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te hanteren tijdens de installatie.
De Fiberdeck Aluminium Onderligger Antra is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een sterke, duurzame en onderhoudsarme balk voor buitenbouwprojecten. Het moderne ontwerp, de weerstand tegen roest en corrosie en het installatiegemak maken het een populaire keuze bij zowel huiseigenaren als aannemers.
Breedte 5 Centimeter
Diepte 400 Centimeter
Hoogte 3 Centimeter
Kleurfamilie Zwart