Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Dakbeschot 1,8x14,5x300cm Redvision

€ 8,78

Dakbeschot 1,8x14,5x300cm Redvision

Productnummer: 612093
€ 8,78 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Redvision Dakbeschot, geschaafd en geïmpregneerd om het hout te beschermen tegen vocht en insecten.

De afmetingen van de planken zijn 1,8 cm dik, 14,5 cm breed en 300 cm lang, en ze hebben een werkende breedte van 13,5 cm. Dit betekent dat de effectieve breedte van het hout dat wordt gebruikt voor het daadwerkelijke dakbedekkingsproces 13,5 cm is, hoewel de planken zelf iets breder zijn. Het gebruik van geïmpregneerd hout kan de duurzaamheid van de dakbedekking verbeteren en de levensduur verlengen.

Redvision hout heeft een warme uitstraling die vergelijkbaar is met die van douglashout. Het geeft een natuurlijke en esthetische uitstraling aan elk project. Daarnaast heeft het een hoge weerstand tegen slijtage en rot, waardoor het geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Redvision hout behoudt lang zijn kleur. Door de speciale behandeling die het hout heeft ondergaan, blijft de kleur langer behouden dan bij onbehandeld hout. Bovendien is Redvision hout grotendeels knoestvast en heeft een glad oppervlak. Hierdoor is het geschikt voor toepassingen waarbij een gladde afwerking belangrijk is.

Door droging is Redvision hout vormvast en heeft het minder werking dan onbehandeld hout. Dit zorgt ervoor dat het hout minder snel kromtrekt of scheurt, wat de levensduur van het hout verlengt.
Breedte verpakking 14.5 Centimeter
Diepte verpakking 300 Centimeter
Hoogte verpakking 1.8 Centimeter
Kleurfamilie Rood
Materiaal Hout - massief
Volledige afmeting los product 14.5 x 1.8 x 300 cm