<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WS824Q" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Natuursteen

Ben je voor je tuin op zoek naar producten om een stuk bestrating aan te leggen, een muurtje te creĆ«ren of een trap te maken, overweeg dan eens producten van natuursteen. Er bestaan duizenden soorten natuursteen. Leisteen, basalt en graniet zijn enkele bekende voorbeelden. Al deze soorten natuursteen hebben hun eigen set aan eigenschappen. Toch hebben ze ook enkele kenmerken gemeen. Zoals de naam al doet vermoeden is natuursteen een natuurproduct. In feite is het een stuk van de aardkost waarop wij leven. Het is miljoenen jaren oud en wordt gewonnen uit groeven verspreid over de hele wereld. 
Ieder product van natuursteen is uniek, het is immers een stuk natuurlijk gesteente, waar er geen tweede van gemaakt kan worden. Repeterende patronen, zoals we dat kennen bij onder andere de keramische producten, komen bij natuursteen daarom niet voor. 
Afhankelijk van het soort natuursteen, kan het product wel krasgevoelig zijn, maar doordat het gesteente door-en-door gekleurd is, vallen beschadigingen minder goed op. 

Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf of natuursteen past bij jou en jouw tuinideeƫn. Toch kan het handig zijn om je voor die keuze te laten bijstaan door een expert. Neem daarom vooral contact op met een van onze dealers om je verder te laten informeren over dit unieke product.

Let op!
Wegens sterk fluctuerende prijzen op de internationale markt kunnen geen vaste prijsgaranties worden afgegeven.