Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Cappuccino Split 8-16mm 20kg

€ 5,99

Cappuccino Split 8-16mm 20kg

Productnummer: 611585
€ 5,99
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Waan je in Italiaanse sferen met Cappuccino Split van Tuinvisie. Met dit beige split voeg je een warme en gezellige sfeer toe aan jouw buitenruimte. De prachtige kleurencombinatie van crème, bruin en beige creëert een rustige en uitnodigende sfeer waarin je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. En heerlijk kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje cappuccino.

Goede voorbereiding
Voordat je met Cappuccino Split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Onderhoudsarm
Cappuccino Split vereist minimaal onderhoud. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om te voorkomen dat het oppervlak verstopt raakt. Af en toe reinigen met een bezem of bladblazer houdt het split schoon en mooi. Om het split te stabiliseren, verzakking te voorkomen en onkruidgroei tegen te gaan, verstevig je het oppervlak met EccoGravel platen van Tuinvisie. Vervolgens verspreid je het split gelijkmatig over het oppervlak. Een laagdikte van 5-7 centimeter zorgt voor een goede bedekking en stabiliteit.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Kleur omschrijving Bruin
Kleur familie Bruin
Gewicht 20