Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Donau Grind Grijs 8-12mm 20kg

€ 7,28

Donau Grind Grijs 8-12mm 20kg

Productnummer: 611590
7.28 per stuk
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Donau Grind van Tuinvisie is met zijn mix van warme grijze en bruine tinten een product dat natuurlijke charme toevoegt aan jouw tuin, terras of tuinpad. Het duurzame en natuurlijke product is bestand tegen weersinvloeden, waardoor het lang meegaat zonder zijn kleur en textuur te verliezen.

Goede voorbereiding
Voordat je met Donau Grind aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Onderhoudsarm
Donau Grind vereist minimaal onderhoud. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om te voorkomen dat het oppervlak verstopt raakt. Af en toe reinigen met een bezem of bladblazer houdt het grind schoon en mooi. Om het grind te stabiliseren, verzakking te voorkomen en onkruidgroei tegen te gaan, verstevig je het oppervlak met EccoGravel platen van Tuinvisie. Vervolgens verspreid je het grind gelijkmatig over het oppervlak. Een laagdikte van 5-7 centimeter zorgt voor een goede bedekking en stabiliteit.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Volledige afmeting 8-12 mm
Kleur omschrijving Taupe
Kleur familie Bruin
Gewicht 20