Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Dreentegel Nxt Mirabelle Yellow 40x60x4,5cm

Dreentegel Nxt Mirabelle Yellow 40x60x4,5cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
610,28
66,97 per m2
Dit product wordt verkocht per 38Stuks
Nog maar 27 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611729
Ga je een dakterras realiseren? Tuinvisie daktegels zijn voorzien van een deklaag op de tegel. Ze zijn uitstekend geschikt voor platte daken dankzij de constructie en het geringe gewicht. Dreen NXT tegels zijn maatvast, slijtvast en stabiel. Perfect voor het dakterras. Een voordeel van de daktegels is dat ze demontabel zijn. Je kunt ze eenvoudig weghalen, terugplaatsen of hergebruiken. De gele Dreentegel NXT is 40x60 centimeter met een dikte van 4,5 centimeter en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. We adviseren je om de tegels met tegeldragers te leggen. Dit zorgt voor een vlak en stabiel eindresultaat. Daarnaast wordt hemelwater hierdoor snel afgevoerd.

Productiekenmerken van Dreentegel NXT
Na de productie van Dreentegel NXT wordt de tegel niet gecoat of gestraald. Daarnaast wordt er geen hydrofobering behandeling toegepast bij deze tegel. De betontegel behoudt hiermee de originaliteit en is een uitstekende basis voor jouw dakterras.

Onderhoud van daktegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je tegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4,5 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Geel
Kleur Yellow

Afmetingen

Volledige afmeting los product 60 x 4.5 x 40 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 4.5 cm
Diepte 40 cm
Gewicht 24.6 kg

Bestendigheid

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden

Benodigdheden
Tegeldrager 100x100x15mm
Productnummer: 101801
0,48
Tegeldrager 100x100x10mm
Productnummer: 101800
0,29