Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Estetico Facet Chocolate 60x60x4cm

€ 10,79 € 8,09

Estetico Facet Chocolate 60x60x4cm

Productnummer: 211802
10.79 8.09 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 8,09
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Ben je op zoek naar een strakke en budgetvriendelijke terrastegel? Dan is de Estetico van Tuinvisie zeker de moeite waard. De Estetico heeft een toevoeging in het betonmengsel, waardoor de tegel minder snel water en vuil opneemt. Daarnaast heeft de tegel een coating die de kleur verdiept en langer behoudt. De Estetico is niet alleen verkrijgbaar als vlakke tegel, maar ook met een facetrand, als structuurtegel en in houtlook.
De naam zegt het al: met de Estetico tegels haal je een bijzonder fraaie terrastegel in huis die ook nog eens duurzaam is. Hiermee creëer een tijdloos en sfeervol terras waar je jarenlang van kunt genieten. De tuintegel 60x60 is groot van formaat, onderhoudsvriendelijk, en voorzien van een slijtvaste toplaag. Vuil hecht zich niet makkelijk aan het oppervlak, waardoor de tegel snel makkelijk te reinigen is. Kortom: met de Estetico heb je dus meer tijd over om lekker van je tuin te genieten.

Legverband
Bedenk voor je start met leggen welk legpatroon je kiest. Recht, diagonaal of in visgraatpatroon. Daarnaast bepaal je ook de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Kies de optie die het beste past bij jouw tuinstijl en persoonlijke voorkeur.

Stabiele ondergrond
Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Deze tegel heeft een dikte van 4 cm en dat betekent dat je deze tegel rechtstreeks op een stabiel zandbed kunt leggen.
Tip: Om de voegen tussen de tegels op te vullen, maak je gebruik van professioneel voeg- of polymeerzand van Tuinvisie.
Nabewerking beton Gecoat
Breedte cm 60
Facet/vellingkant Ja
Hoogte cm 0
Gewicht kg 33
Materiaal Beton
Vorstbestendigheid 5
Geschikt voor oprit 0
Volledige afmeting 60x60x4 cm
Keurmerk CE
Diepte cm 60
Gewicht 33