Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Estetico Verso Platinum 60x60x4cm

€ 10,79

Estetico Verso Platinum 60x60x4cm

Productnummer: 211338
€ 10,79 per stuk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

m2
Stuk
€ 10,79
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Ben je op zoek naar een strakke en budgetvriendelijke terrastegel? Dan is de Estetico Verso van Tuinvisie zeker de moeite waard. De Estetico heeft een toevoeging in het betonmengsel, waardoor de tegel minder snel vocht en vuil opneemt. Daarnaast zijn de Estetico betontegels voorzien van een coating die de kleur verdiept en langer behoudt. De tegel is verkrijgbaar in de volgende 3 varianten: Estetico Vlak, Estetico Facet en Estetico Verso. Deze tegel betreft de serie Verso en kenmerkt zich door het structuuroppervlak van de tegel. De grijze betontegels zijn 60x60 centimeter met een dikte van 4 centimeter.

Productiekenmerken van betontegel Estetico
Er zijn een aantal onderdelen in het productieproces die kenmerkend zijn voor betontegel Estetico. Allereerst wordt de betontegel Estetico niet gestraald.

Verder is de tegel voorzien van een Top coat + UV. De tegel krijgt twee lagen coating. Deze topcoating zorgt ervoor dat de tegel van bovenaf beter beschermd is tegen weersinvloeden of vuil.

Het laatste kenmerk van betontegel Estetico is de Full hydrofobering. Bij deze behandeling wordt de volledige tegel behandeld met een hydrofoob. De hydrofoob heeft een waterafstotende werking, waardoor de tegel bestand is tegen vocht van onderaf en tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast vermindert de hydrofoob sterk kalkuitbloei.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Breedte verpakking 60 Centimeter
Diepte verpakking 60 Centimeter
Geschikt voor oprit
Hoogte verpakking 4 Centimeter
Kleurfamilie Antraciet , Grijs
Materiaal Beton
Nabewerking beton Gecoat
Nettogewicht 33 Kilogram
Volledige afmeting los product 60 x 4 x 60 cm
Vorstbestendig