Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Fiberon 24x136mm Protect Plus Earl Grey 366cm

Fiberon 24x136mm Protect Plus Earl Grey 366cm

Totaalprijs
76,99 76,99 per stuk
Stuk
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 209215
Fiberdeck Protect Plus Earl Grey is een composiet terrasplank met afmetingen van 2,4 cm dik, 13,6 cm breed en 366 cm lang. Het is een eersteklas terrasplank gemaakt van een combinatie van gerecyclede houtvezels en hoogwaardige polymeren die het de uitstraling geven van natuurlijk hout met de duurzaamheid van composietmaterialen.
De Protect Plus Earl Grey terrasplank is ontworpen om zeer goed bestand te zijn tegen vocht, UV-stralen, krassen en vlekken, waardoor het een ideale keuze is voor buitengebruik in alle weersomstandigheden. De plank is ook eenvoudig te installeren met een verborgen bevestigingssysteem dat zorgt voor een gladde en uniforme afwerking zonder dat er zichtbare schroeven of spijkers nodig zijn.
De kleur Earl Grey van de Fiberdeck Protect Plus plaat is een zachte en subtiele grijstint die geïnspireerd is op natuursteen. Het is ontworpen als aanvulling op een breed scala aan buitenesthetiek en kan worden gebruikt om een verfijnde en moderne look voor uw buitenruimte te creëren.
De Fiberdeck Protect Plus Earl Grey terrasplank is een goede keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en onderhoudsarme terrasplank met een moderne en verfijnde uitstraling. De weerstand tegen vocht, UV-stralen, krassen en vlekken maken het een populaire keuze bij zowel huiseigenaren als aannemers.