Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Frozen Pink Split 14-25 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Frozen Pink Split 14-25 mm mini bag 800 kg | 0,5m³

Totaalprijs
319,98 319,98 per stuk
Stuk
Nog maar 2 op voorraad.
Levertijd na 3 werkdagen
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 613051
Frozen Pink Split is een populaire splitsoort dankzij de unieke uitstraling. Kenmerkend aan deze splitsoort is de kleurcombinatie van roze, grijze en witte steentjes. Met de hoekige vormgeving is het een prachtige decoratie in de tuin. Frozen Pink Split wordt veelal gebruikt in rustgevende tuinen om op subtiele wijze extra kleur toe te voegen. Frozen Pink Split 14-25 mm wordt geleverd in een mini bag van 800 kilogram. Dit gewicht komt overeen met 0,5 m³.

Kenmerken van split
Split is natuursteen wat tijdens een industrieel proces wordt gebroken en uitgezeefd in verschillende fracties en maten. Hierdoor kan er van nagenoeg alle harde natuursteen verschillende soorten split worden geproduceerd. Split wordt tijdens het productieproces gebroken, waardoor het hoekig van vorm is. Grind heeft juist een natuurlijke en ronde structuur. Het hoekige karakter zorgt ervoor dat een laag split als het ware in elkaar haakt. Dit zorgt voor een betere stabiliteit ten opzichte van grind. Grind en split zijn beide prachtige natuurproducten en je hebt keuze uit talloze verschillende kleuren. Kies voor een kleur die het beste aansluit bij de andere elementen in de tuin. Split betreft een natuurproduct. Houd er daarom rekening mee dat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de productfoto's of onderling tussen verschillende batches.

Split plaatsen met grindroosters
Het gebruik van een grindrooster zorgt voor een stevige basis om het split “vast” te houden, zodat het niet meer kan verplaatsen. Er ontstaat een stabiele ondergrond, zodat diverse voertuigen gemakkelijk over het oppervlak kunnen rijden. De stevige ondergrond voorkomt dat verzakking of spoorvorming kan optreden. Daarnaast zorgt split in combinatie met grindroosters voor een natuurlijke afvoer van het water naar de ondergrond. Wil je een oprit aanleggen met behulp van grindroosters? Houd dan rekening met de grootte van het split, deze dient wel in de roosters te passen.
Pluspunten
  • Unieke kleurcombinatie
  • Geschikt voor de aanleg van een looppad
  • Uitstekend te combineren met verschillende tuinstijlen

Algemeen

Materiaal Natuursteen
Kleurfamilie Multi
Kleur Bont

Afmetingen

Gewicht 800 kg
Minimale korrelgrootte 14 mm
Maximale korrelgrootte 25 mm
Gemiddelde korrelgrootte 19.5 mm