Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Frozen Pink Split 14-25mm Roze-Grijs-Wit mini bag 500kg 500kg

€ 249,01

Frozen Pink Split 14-25mm Roze-Grijs-Wit mini bag 500kg 500kg

Productnummer: 501491
€ 249,01
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wil jij jouw tuin er lekker laten uitspringen? Dan is Frozen Pink Split van Tuinvisie een uitstekende keuze. Met zijn prachtige roze kleur en schitterende uitstraling tilt dit natuurproduct jouw tuin direct naar een hoger niveau.

Het roze split grind is mooi om te zien, maar heeft nog veel meer te bieden. Het product is duurzaam en onderhoudsvriendelijk en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor zal het split niet snel verkleuren of beschadigen. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken met een hogedrukreiniger of een bezem.

Je kunt Frozen Pink Split toepassen als bodembedekker, maar ook voor het aanleggen van een looppad of als decoratief element in een border. Een tuin met grind of split is op heel veel verschillende manieren toe te passen. Om een mooi en egaal resultaat te krijgen, is het belangrijk om het product goed te verdelen en te egaliseren. Maak bij het leggen van Frozen Pink Split gebruik van een anti-worteldoek. Dit voorkomt dat onkruid de kop opsteekt in het roze split. En met het plaatsen van een opsluitband houd je de steentjes tuin perfect op hun plek.

Frozen Pink Split is 14-25mm en verkrijgbaar in verschillende gewichten, waardoor het geschikt is voor ieder tuinproject. Ook leuk is om Frozen Pink Split te combineren met andere soorten en kleuren split van Tuinvisie. Zo kun je in jouw tuin heel makkelijk zelf een look & feel creëren die aansluit bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 75
Hoogte cm 65
Gewicht kg 500
Kleur omschrijving Grijs Rood Wit
Kleur familie Multi
Gewicht 500