Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €950,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm

Furora Premium Facet Grafiet 60x60x4cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
13,31
37,00 per m2
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 212642
Leg een stijlvol terras aan met de populaire betontegels Furora Facet van Tuinvisie. Furora betontegels hebben een slijtvaste toplaag en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De betontegels zijn te bestellen in het formaat 60x60 centimeter en hebben een dikte van 4 centimeter. De grafiet betontegel 60x60 is verkrijgbaar in de volgende 3 varianten: Furora Vlak, Furora Line en Furora Facet. Deze betontegel grafiet betreft de serie Facet en kenmerkt zich door de facetrand van de tegel. Een facetrand is een afwerking aan de tegel waardoor de tegel minder kwetsbaar is voor beschadigingen aan de randen. Daarnaast vallen bij een tegel met facetrand kleine verzakkingen minder op. Door de facetrand worden de individuele tegels in het terras benadrukt.

Productiekenmerken van betontegel Furora
Er zijn een aantal onderdelen in het productieproces die kenmerkend zijn voor betontegel Furora Facet. Allereerst is de tegel voorzien van een Top coat + UV. De tegel krijgt twee lagen coating. Deze topcoating zorgt ervoor dat de tegel beter is beschermd tegen weersinvloeden of vuil van bovenaf.

Daarnaast is de tegel gestraald. De tegel wordt door middel van kleine RVS kogels gestraald. Deze uitvoering maakt de toplaag van de tegel ruwer en zorgt dat kleurnuances van de tegel beter zichtbaar worden.

Het laatste kenmerk van betontegel Furora is de Full hydrofobering. Bij deze behandeling wordt de volledige tegel behandeld met een hydrofoob. De hydrofoob heeft een waterafstotende werking, waardoor de tegel bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en vocht van onderaf. Daarnaast vermindert de hydrofoob sterk kalkuitbloei.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd minstens 30 centimeter afstand tot de tegel bij het sproeien. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Er kunnen leefkrasjes op de tegels ontstaan door gebruik. Deze krassen zullen na verloop van tijd door gebruik, belopen, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Met de Tuinvisie calculator kun je het aantal benodigde tegels berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de gewenste voegbreedte voor het tegelterras. Met een smallere voeg creëer je een strak uiterlijk en met een bredere voeg creëer je een landelijk uiterlijk. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een vlakke en stabiele ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. Dankzij de dikte van 4 centimeter kun je de tegels rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Pluspunten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvaste toplaag
  • Voorzien van een vellingkant

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antraciet

Afmetingen

Volledige afmeting los product 60 x 4 x 60 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 4 cm
Diepte 60 cm

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Nabewerking beton Gecoat , Gestraald

Bestendigheid

Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden