Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Furora Premium Slate Antraciet 60x60x4cm

Furora Premium Slate Antraciet 60x60x4cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
13,31
37,00 per m2
Nog maar 0 op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 950,- gratis bezorgd!
Productnummer: 207330
Een stijlvol terras creëren gaat zeker lukken met de populaire betontegels Furora Premium Slate van Tuinvisie. Furora betontegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een slijtvaste toplaag. De betontegels zijn te bestellen in het formaat 60x60 centimeter en hebben een dikte van 4 centimeter. De antraciet betontegel 60x60 centimeter is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Productiekenmerken van betontegel Furora
Er zijn een aantal onderdelen in het productieproces die kenmerkend zijn voor betontegel Furora Premium Slate. Allereerst is de tegel voorzien van een Top coat + UV. De tegel krijgt twee lagen coating. Dit resulteert in een dikkere topcoating, waardoor de tegel van bovenaf beter beschermt is tegen weersinvloeden of vuil.

Daarnaast is de vlakke betontegel gestraald. De tegel wordt door middel van kleine RVS kogels gestraald en deze uitvoering zorgt ervoor dat de toplaag van de tegel ruwer wordt. Hierdoor worden de kleurnuances van de tegel beter zichtbaar.

Het laatste kenmerk van betontegel Furora is de Full hydrofobering. Bij deze behandeling wordt de volledige tegel behandeld met een hydrofoob. Dit zorgt ervoor dat de tegel bestand is tegen vocht van onderaf en tegen de verschillende weersomstandigheden.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dient het water roestvrij te zijn. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens de voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Pluspunten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvaste toplaag
  • Strak oppervlak
  • Geschikt voor vrijwel alle tuinstijlen