Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Furora Premium Vlak Grafiet 60x60x4cm

Furora Premium Vlak Grafiet 60x60x4cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
13,31
37,00 per m2
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 207327
Met de betontegels Furora Vlak van Tuinvisie kun je een prachtig en stijlvol terras creëren. Furora betontegels hebben een slijtvaste toplaag en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De betontegels zijn te bestellen in het formaat 60x60 centimeter en hebben een dikte van 4 centimeter. De grafiet betontegel 60x60 centimeter is verkrijgbaar in de volgende 3 varianten: Furora Vlak, Furora Line en Furora Facet. Deze betontegel grafiet betreft de serie vlak en is herkenbaar aan het strakke oppervlak.

Productiekenmerken van betontegel Furora
Er zijn een aantal onderdelen in het productieproces die kenmerkend zijn voor betontegel Furora Vlak. Allereerst is de tegel voorzien van een Top coat + UV. De tegel krijgt twee lagen coating. Deze topcoating zorgt ervoor dat de tegel van bovenaf beter beschermd is tegen vuil of weersinvloeden.

Daarnaast is de vlakke betontegel gestraald. De tegel wordt door middel van kleine RVS kogels gestraald en deze uitvoering maakt de toplaag van de tegel ruwer. Hierdoor worden de kleurnuances van de tegel beter zichtbaar.

Het laatste kenmerk van betontegel Furora is de Full hydrofobering. Bij deze behandeling wordt de volledige tegel behandeld met een hydrofoob. De hydrofoob heeft een waterafstotende werking, waardoor de tegel bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden en tegen vocht van onderaf. Daarnaast vermindert de hydrofoob sterk kalkuitbloei.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van vlekken, groene aanslag en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd minstens 30 centimeter afstand tot de tegel bij het sproeien. Mocht je de tegels willen schoonmaken met water uit een bron, dan dien je roestvrij water te gebruiken. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door gebruik, belopen, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Gebruik de Tuinvisie calculator om het aantal benodigde tegels te berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent uit hoeveel tegels nodig zijn. Bepaal vervolgens de gewenste voegbreedte. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Voordat je terrastegels gaat leggen, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele en vlakke ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Pluspunten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvaste toplaag
  • Strak oppervlak
  • Geschikt voor vrijwel alle tuinstijlen

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet
Kleur Antraciet

Afmetingen

Volledige afmeting los product 60 x 4 x 60 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 4 cm
Diepte 60 cm
Gewicht 33 kg

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Nabewerking beton Gecoat

Bestendigheid

Vorstbestendig
Kalkuitbloeivrij

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden