Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

Furora Premium Vlak Lagune 60x60x4cm

Furora Premium Vlak Lagune 60x60x4cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar.
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd

m2
Stuk
Totaalprijs
13,31
37,00 per m2
Niet op voorraad.
Niet bestelbaar
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 611196
Een stijlvol terras creëren gaat zeker lukken met de populaire betontegels Furora Vlak van Tuinvisie. Furora betontegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een slijtvaste toplaag. De betontegels zijn te bestellen in het formaat 60x60 centimeter en hebben een dikte van 4 centimeter. De antraciet/blauw/grijs betontegel 60x60 is verkrijgbaar in de volgende 3 varianten: Furora Vlak, Furora Line en Furora Facet. Deze betontegel antraciet/blauw/grijs betreft de serie vlak en is te herkennen aan het strakke oppervlak.

Productiekenmerken van betontegel Furora
Er zijn een aantal onderdelen in het productieproces die kenmerkend zijn voor betontegel Furora Vlak. Allereerst is de tegel voorzien van een Top coat + UV. De tegel krijgt twee lagen coating. Deze topcoating zorgt ervoor dat de tegel beter beschermd is tegen weersinvloeden of vuil van bovenaf.

Deze vlakke betontegel is gestraald. Tijdens het proces wordt de tegel middels kleine RVS kogels gestraald. Deze uitvoering zorgt ervoor dat de toplaag van de tegel ruwer wordt. Hierdoor worden de kleurnuances van de tegel beter zichtbaar.

Het laatste kenmerk van betontegel Furora is de Full hydrofobering. Bij deze behandeling wordt de volledige tegel behandeld met een hydrofoob. De hydrofoob heeft een waterafstotende werking. Dit zorgt ervoor dat de tegel bestand is tegen vocht van onderaf en tegen de verschillende weersomstandigheden. Daarnaast vermindert de hydrofoob sterk kalkuitbloei.

Onderhoud van betonnen tegels
Voor het verwijderen van groene aanslag, vlekken en/of vervuiling op je betontegels adviseren we je om Fixs Bioreiniger te gebruiken. Houd bij het sproeien minstens 30 centimeter afstand tot de tegel. Wil je de tegels schoonmaken met water uit een bron? Gebruik dan roestvrij water. Door gebruik kunnen er leefkrasjes ontstaan op de tegels. Deze krassen zullen na verloop van tijd door belopen, gebruik, weersomstandigheden en onderhoud minder zichtbaar worden.

Het leggen van betontegels?
Met behulp van de Tuinvisie calculator kun je het aantal benodigde tegels berekenen. Vul het aantal m² in en de calculator rekent voor je uit hoeveel tegels je nodig hebt. Bepaal vervolgens wat de juiste voegbreedte is. Een smallere voeg creëert een strakker uiterlijk, terwijl een bredere voeg een meer landelijke uitstraling geeft. Zorg voor het leggen van de tegels voor een vlakke en stabiele ondergrond. Houd hierbij rekening met afschot van ongeveer 1 centimeter per meter. De tegel heeft een dikte van 4 centimeter en kun je daarom rechtstreeks op een stabiel zandbed leggen.
Pluspunten
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Slijtvaste toplaag
  • Strak oppervlak
  • Geschikt voor vrijwel alle tuinstijlen

Algemeen

Materiaal Beton
Kleurfamilie Antraciet , Blauw , Grijs
Kleur Lagune

Afmetingen

Volledige afmeting los product 60 x 4 x 60 cm
Breedte 60 cm
Hoogte 4 cm
Diepte 60 cm

Praktische Eigenschappen en toepasbaarheid

Nabewerking beton Gecoat , Gestraald

Bestendigheid

Vorstbestendig

Gebruiksgemak en Toepassingsmogelijkheden