Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Gazonband 10x20x100cm Grijs

€ 10,99

Gazonband 10x20x100cm Grijs

Productnummer: 208986
€ 10,99
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Moet jouw tuin er netjes en georganiseerd uitzien? Met de gazonbanden van Tuinvisie creëer je in een handomdraai een strakke kantopsluiting langs jouw gazon en andere tuinelementen, zoals grindpaden, terrassen en bloemperken.
Onze gazon banden zijn gemaakt van beton dat tegen een stootje kan. Zelfs als ze blootgesteld worden aan extreme weersomstandigheden behouden ze hun vorm en kleur. Jij kunt dus jaar in jaar uit genieten van een superstrak gazon.

Goede voorbereiding
Onze gazonbanden beton zijn glad en strak afgewerkt, waardoor ze perfect passen bij moderne tuinstijlen. Omdat ze licht in gewicht zijn, kun je ze moeiteloos plaatsen. Voordat je hieraan begint, moet je de ondergrond goed voorbereiden. Maak het gazongebied vrij van obstakels als stenen, wortels of onkruid. Zorg voor een egale ondergrond door je gazon gelijkmatig te maaien en eventueel de grond te egaliseren.

Verwerking
Voor het beste resultaat leg je de gazonbanden op de gewenste positie rondom het gazon. Zorg ervoor dat ze stevig op hun plaats liggen en elkaar goed raken, om zo een stabiele kantopsluiting te realiseren. Je kunt de banden indien nodig op maat zagen met een haakse slijper. Om er zeker van te zijn dat je gazonbanden op hun plek blijven liggen, veranker je ze met grondankers. Plaats deze om de paar meter langs de binnenkant van de banden en sla ze stevig in de grond. Zo voorkom je dat de banden gaan verschuiven.
Breedte cm 10
Facet/vellingkant Nee
Hoogte cm 20
Gewicht kg 45
Materiaal Beton
Volledige afmeting 10x20x100 cm
Keurmerk KOMO
Gewicht 45