Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Geel Zand 25kg

€ 2,19

Geel Zand 25kg

Productnummer: 611591
€ 2,19

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Bekijk de actuele winkelvoorraad
Informeer bij de klantenservice voor de actuele levertijd
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met Geel Zand van Tuinvisie creëer je een solide basis voor elk project, van tuinaanleg tot bouwconstructies! Het zand is stevig en compact, waardoor het perfect geschikt is voor het egaliseren van oppervlakken, het aanleggen van opritten en het creëren van stevige fundamenten.

Geel zand kopen doe je bij Tuinvisie. Het Geel Zand van Tuinvisie is zorgvuldig geselecteerd en gezeefd om een consistente korrelgrootte en zuiverheid te garanderen. Dit zorgt voor een betrouwbare en stabiele basis voor al je bouwprojecten. Geel Zand heeft een goede waterdoorlatendheid, waardoor het water niet op het te bestraten oppervlak blijft staan. Dit helpt bij het voorkomen van wateroverlast en zorgt voor een stabiele ondergrond, zelfs tijdens natte periodes.

Gele grond van Tuinvisie is geschikt voor het leggen van bestrating, maar ook voor het ophogen van tuinbedden en het nivelleren van terreinen. Zorg ervoor dat de ondergrond goed is voorbereid voordat je het product aanbrengt. Verwijder gras, puin en andere ongewenste materialen en zorg voor een stevige en vlakke ondergrond.

Wanneer je Geel Zand gebruikt om oppervlaktes te egaliseren, gebruik je een waterpas en een rechte lat om de juiste hoogte en helling te bereiken. Verdicht het zand met een trilplaat voor een stevige en stabiele ondergrond.

Tip: Bevochtig het Geel Zand lichtjes tijdens het egaliseren en verdichten. Dit zorgt voor een betere samenhang en helpt bij het verkrijgen van een solide fundering.

Waarom geel zand bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 25
Gewicht 25