Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Golden Son Split 5-11mm 20kg

€ 7,49

Golden Son Split 5-11mm 20kg

Productnummer: 611592
7.49 per stuk
Stuks
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Met zijn schitterende gouden en okerkleurige tinten geeft Golden Sun Split van Tuinvisie een prachtige gloed aan iedere buitenruimte. Of je nu een mediterrane sfeer wilt creëren of een vleugje luxe wilt toevoegen aan je landschap, met Golden Sun Split laat je jouw tuin stralen.

Goede voorbereiding
Voordat je met Golden Sun Split aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Verwijder eventuele plantenwortels, egaliseer de bodem en zorg voor een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang plezier hebt van dit product.

Onderhoudsarm
Golden Sun Split vereist minimaal onderhoud. Verwijder regelmatig bladeren en organisch materiaal om te voorkomen dat het oppervlak verstopt raakt. Af en toe reinigen met een bezem of bladblazer houdt het split schoon en mooi. Om het split te stabiliseren, verzakking te voorkomen en onkruidgroei tegen te gaan, verstevig je het oppervlak met EccoGravel platen van Tuinvisie. Vervolgens verspreid je het split gelijkmatig over het oppervlak. Een laagdikte van 5-7 centimeter zorgt voor een goede bedekking en stabiliteit.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 20
Volledige afmeting 5-11 mm
Kleur omschrijving Bruin
Kleur familie Bruin
Gewicht 20