Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Grauwacke Split 8-16mm mini bag 500kg

€ 84,99

Grauwacke Split 8-16mm mini bag 500kg

Productnummer: 611533
84.99 per stuk
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Wil je jouw tuin, terras of oprit van een unieke uitstraling voorzien? Grauwacke Split van Tuinvisie combineert natuurlijke schoonheid met duurzaamheid. Het split wordt gewonnen uit natuurlijke steengroeven en bestaat uit een mooie mix van aardse kleuren, variërend van warme grijstinten tot subtiele bruine accenten. Het split geeft jouw tuin een tijdloze en natuurlijke uitstraling.

Het duurzame Grauwacke Split bruin is 8-16mm en is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage. Hierdoor zal het langer meegaan en beleef jij jarenlang plezier aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Grauwacke Split zijn eindeloos. Zo kun je het split gebruiken voor het aanleggen van decoratieve paden, het creëren van fraaie accenten in borders of zelfs voor het verharden van opritten en parkeerplaatsen.

Voordat je met het bruine Split Grauwacke aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om waterophoping te voorkomen.

Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je het Grauwacke Split met een laagdikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het split om zo een stabiele en stevige ondergrond te creëren. Als het split eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je af en toe bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of bladblazer draagt bij aan het behoud van de natuurlijke uitstraling van het split.

Waarom bestellen bij Tuinvisie?
- Zelf je leverdatum kiezen.
- Binnen 1 werkdag reactie op je vraag.
- Advies van experts.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 500
Kleur omschrijving Oranje
Kleur familie Oranje
Gewicht 500