Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron
Gratis verzending vanaf €750,-
3 locaties met inspiratietuinen
Producten direct van de bron

Grind 30-60mm bigbag 1000kg

€ 169,00

Grind 30-60mm bigbag 1000kg

Productnummer: 611558
€ 169,00
Stuk
Bekijk de actuele winkelvoorraad
Levertijd 3 werkdagen
Bestellingen boven € 750,- gratis bezorgd!
Dit unieke grind van Tuinvisie is bestand tegen weersinvloeden, erosie en slijtage, waardoor het lang meegaat en jij jarenlang plezier beleeft aan dit product. De toepassingsmogelijkheden van Tuinvisie grind zijn eindeloos. Experimenteer met verschillende legpatronen en combineer het grind met andere materialen, zoals tegels of hout, voor een unieke en persoonlijke uitstraling. Zo kun je het grind gebruiken voor het aanleggen van onder andere tuinpaden, opritten en parkeerplaatsen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop bij het ontwerp van jouw droomtuin en de toepassing van dit product.

Goede voorbereiding
Voordat je met grind aan de slag gaat, zorg je voor een goed voorbereide ondergrond. Dit betekent dat je onkruid verwijdert, de bodem egaliseert en zorgt voor een goede afwatering, om verstopping te voorkomen. Voor een optimaal resultaat leg je een anti-worteldoek (eventueel in combinatie met grindmatten of grindplaten om verzakking te voorkomen) op de ondergrond. Hiermee reduceer je de kans op onkruid. Voor een optimale dekking verspreid je het grind met een dikte van 5-7 centimeter gelijkmatig over het oppervlak. Indien nodig verdicht je het grind voor een stabiele basis.

Onderhoudsarm
Als het grind eenmaal op zijn plek ligt, heb je er nog maar weinig omkijken naar. Om verstopping te voorkomen, moet je regelmatig bladeren en ander organisch materiaal verwijderen. Licht reinigen met een bezem of een hark draagt bij aan het behoud van de natuurlijke uitstraling van het grind.
Breedte cm 0
Hoogte cm 0
Gewicht kg 1000
Kleur omschrijving Taupe
Kleur familie Bruin
Gewicht 1000