Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin
Gratis verzending vanaf €1.500,-
Dé producent van Nederland
Jouw beste partner voor de tuin

H-verbandsteen Ecotop Base 8 cm Vlak Antraciet Machinaal Pakket

H-verbandsteen Ecotop Base 8 cm Vlak Antraciet Machinaal Pakket

m2
Stuk
Totaalprijs
27,36
26,60 per m2
Dit product wordt verkocht per 36Stuks
Ruim op voorraad.
Levertijd 10 werkdagen
Bestellingen boven € 1.500,- gratis bezorgd!
Productnummer: 210519
De Betonstraatsteen Ecotop Base is een steen welke bestaat uit een onderbeton en een deklaag. De deklaag heeft een gesloten en glad oppervlak. In de deklaag zitten uitsluitend fijne mineralen in combinatie met pigmentstoffen verwerkt. De betonnen stenen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Dit product is niet voorzien van een facetrand, heeft een dikte van 8 centimeter en wordt geleverd in de kleur antraciet. Daarnaast wordt dit product als machinaal pakket geleverd. Dat wil zeggen dat de stapeling op de pallet zo is neergelegd, zodat stratenmakers een complete laag in één keer met een machine kunnen optillen. Daarna kunnen ze de laag van de pallet halen en direct op het zandbed leggen. Handig wanneer de stenen machinaal worden gelegd bij het tuinproject!

Kenmerken van een deklaag steen
Deklaagstenen bestaan uit 2 lagen. De onderste laag heeft vooral een sterktefunctie. De bovenste laag is de deklaag, welke kan bestaan uit verschillende materialen. De laag kan bijvoorbeeld bestaan uit beton, natuursteen of keramiek. Betonklinkers met een deklaag waarin natuurlijke mineralen zijn verwerkt, hebben de beste kwaliteit. Dankzij de natuurlijke mineralen behoudt deze klinker langer zijn kleur dan bij een betonklinker waarin kleurpigmenten zijn verwerkt. Echter zal de deklaag van kleurpigmenten langer zijn kleur behouden wanneer deze is voorzien van een impregnering.

Onderhoud van stenen en klinkers
Stenen en klinkers kun je schoonmaken door goed te vegen met een harde bezem. Indien nodig kun je stenen en klinkers ook afspoelen met water. Voor een optimaal resultaat kun je de reinigings- en onderhoudsmiddelen van Tuinvisie gebruiken. Deze helpen je om zo lang mogelijk van je tuin te kunnen genieten.